Friday, August 6, 2010

Shidi Shah

My Weekend Part 2:Ber-BBQ dan Berenang Di Batang Kali

Salam sejahtera kembali.....
dan juga

Salam SATU Malaysia...!!!

Part yg lepas aku citer pasal ak blanjer kawan2 makan satay kajang.sbnarnya dah lama plan nk p mkan satay kajang 2.org ckp sedap satay citu.tp boleh la..

kali ni nk citer yg aktiviti ke-esokan harinya.Senior ak ajak p mandi sungai kat Batang kali.tmpat ni xrmai yang tahu.dia btol2 bawah Genting Highland yang kat sebelah hulu selangor ni.Sekitar Hulu Yam.mmg bes mandi sana.airnya sejukkk....pas 2 ade lak kat tmpat dalam yg leh terjun2 n berenang2 kuak lentang.

pagi sabtu 2, pagi2 buta lagi projek manager dtng blik ak kejut ak bangun.perh pengacau btol la orng ngah syok2 tdo.nk pergi awl sbb perjalanan makan masa sejam lebih gak.kiteowg pegi dalam 5 orang jer.yg lain xpat dtng sbb de yg p dating la,balik umah la.tapi xpe plan ttap dtruskan.

sampai jer sana, trus hidupkan api. Ayam 2 ekor beli.hot dog 2 bungkus n daging burger 2 bungkus.banyak tuh tuk 5 orang.tapi, huh, habis gak makan.maklumlah masing2 lapar, xmkn pagi.pegi sana mandi pun x.sorang2 bau mcm kambing..hahah.tapi ak mandi taw.hehe.

ok lah bace entry pnjang2 xbes gak.jom kita tgok gambar lak..

proses menghidupkan api..

blup2...!!

tgok gmbr ni mcm nk pegi lagi jer..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

6 comments

Write comments
alisha
AUTHOR
August 6, 2010 at 1:11 PM delete

waaa, bestnyee :)
kat batang kali ?
ker kat sungai tua ?
ker dah dkt dgn genting sempah tu ?
teringin pulak nak pergi , ^^

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
August 6, 2010 at 1:24 PM delete

kat Hulu Yam..
dkat2 la 2..
bes woo mndi citu...
hehe

Reply
avatar
alisha
AUTHOR
August 6, 2010 at 2:04 PM delete

ohh , yg dia ada banyak tempat dia tuh kan ?
waaaa , best betul , dah lama tak pergi situ .
air dia sejuk jerr , tak sama mcm tempat lain , for me lahh .
:)

Reply
avatar
zulaikha
AUTHOR
August 6, 2010 at 11:22 PM delete

tengok air tu rase cam nak g jugak je... (^_^)v

zulaikha's blog:
.::ZULAIKHA::.

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
August 7, 2010 at 12:53 AM delete

alisha :

sejuk sgat woo..
smpi mnggil2 bdn sy neh..
huhu

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
August 7, 2010 at 12:54 AM delete

zu:

p la ajk tman2..hoho

Reply
avatar