Sunday, January 1, 2012

Shidi Shah

Si Bangang Yang Hack Blog Aku


Semalam blog aku kene hack dengan si bangang yang pgil diri dia PENGEMBARA TIMUR ni.
blog ak yang xde pe2 pn nk hack.

aku rasa ak tahu sape punyer keja.
ade sekor minah ni yang soh ak ping blog ak kat web yg dia bagi

nama dia mira_meera.
nampak mcm menarik so ak masuk la web yg dia bg tu tuk ping blog aku.
ni web dia

baru tadi aku sedar blog aku kene hack,.
name jer cantik.tapi menyusahkan orang.

nasib baik la aku ni pandai robek2 jugak sal internet nih.
blog aku dah ok mcm biasa.

kepada PENGEMBARA TIMUR, 
TERIMA KASIH lah sebab berjaya mengodam blog ak yang xseberapa ni.
kerjasama anda amat dihargai !!!

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

15 comments

Write comments
Zaiya
AUTHOR
January 1, 2012 at 12:58 PM delete

hahaha.. nak buat mcm mna kan?? tabah je la ye..

Reply
avatar
wachak
AUTHOR
January 1, 2012 at 3:35 PM delete

dia guna nama pompuan kot nak tarik perhatian bro. nasib baik boleh lepas. macam2 hal ar dorang ni. apa untungnya hack blog personal. gi ar hack bank punya webside ke, bleh juga dapat duit juta2 :P

Reply
avatar
January 1, 2012 at 4:01 PM delete

Kena berguru dgn awak ni kalau kena lagi sekali... Saya pun kena dengan orang yang sama... Bukak ajer blog, tau2 dah kena hack dek Pengembara Timur... Minta ajar cara nak selesaikan tanpa memujuk rayu admin Pengembara Timur ni, boleh...???

muzshah_zainal@yahoo.com utk private messege...

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
January 1, 2012 at 11:19 PM delete

zaiya: sabor jelah.tp dlm hti ktuk hbs la org tu..

wachak: tahu xpe.xde faedah lnsung hack blog personal.g la hack akaun bank org ker, pe2 ker yg leh bg untng kat dri sndri.

chilabaeys spot: senasib la kte.huhu. ko buang mane2 widget yang plik2 tu.mcm widget site tuk ping blog ker, widget group blogger ker n pe2 yang ko ubh kat blog ko.buang jer sumer tu. kdng2 blog list yg kte link kat blog kita pn punca blog mengong gak

Reply
avatar
wan or sean
AUTHOR
January 2, 2012 at 2:02 AM delete

siot je hack blog org kan,,,

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 4, 2012 at 11:28 AM delete

ooooii.. pengembara timur xde untungnyer hack blog org la

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 4, 2012 at 11:30 AM delete

we not stop to hack all your account, blogger,mail,facebook,apps and all.. becarefull.... dont forget to put smlie on your face

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 4, 2012 at 11:36 AM delete

bodoh punye pengembara timur.. kalau aku delete je semua posting blog nie...biar admin tau sikit.. wakakakaka...

Reply
avatar
January 4, 2012 at 11:38 AM delete

ades.. sory admin.. lupe nak cakap.. ko punye template ade la aku simpan.. hihih
..
.
.

ades.. camne ek..? erk.. tu baru phising site..ade banyak algi..ekekeke.. nanti la aku cube lagi.. peace... tu la.. terlaluasyik dengan blog..hihihi.. :D

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 4, 2012 at 11:39 AM delete

mwahahha, kerje nk traffic lebih, last2, silap sendiri x nk mengaku..~
pirrraaaahhh...!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 4, 2012 at 11:56 AM delete

konon professional, tapi kutuk orang supo orang yg x skolah

Reply
avatar
January 4, 2012 at 12:10 PM delete

ekeke.. wahaha.. biase la.. blogger MELAYU!

Reply
avatar
kechik
AUTHOR
January 4, 2012 at 4:52 PM delete

kalau kutuk org pkai anonymous lg xsekolah =)

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
January 5, 2012 at 11:22 PM delete

Anonymous: ko la manusia paling bijak n terer skli

Pengenbara Timur: terima aksih sangat2 sbb tlg hack blog ak ni.ko mmg hacker hebat

Reply
avatar