Friday, December 30, 2011

Shidi Shah

Welcome Year 2012- tahun untuk melengkapkan segalanya

SELAMAT DATANG TAHUN 2012!!!!

pejam celik..pejam celik dah masuk tahun 2012. dah makin tua dah aku ni.
jadi tahun baru ni adalah tahun untuk aku menamatkan ijazah engineering aku kat UPM. Insyaallah bulan 6 aku akan habis belajar.
hoorayyy..xsabarnya nk habis degree..hahah

TAPIIIIIII...!!!
sebelom tu kene lepas dugaan dulu dalam final year ni.

first skali.
kene lepas exam untuk sem ni. minggu depan final exam maa...
tp rasanya xde problem sebab carry mark aku not bad la sem ni.

lepas tu, 
FYP
Final Year Project

aku kene siapkan papar FYP untuk ke conference kat penang bulan 4 nanti


jadi cuti antara sem ni xbalik la nak buat bende ni...aku nak siapkan jugak dalam cuti nih.
harap2 semuanya berjalan lancar.

lagipon cuti ni ak wat part time kat satu company avaition.
jadi designer tuu..
keh2..keh.... hebat x?
heheh

ok lepas habis blajar ak nk cari keje, nak kumpul duit, nk beli kereta, nk beli baju lawa2, nk makan sedap2 sampai gemok, nak pegi melancong..

wahh..best betol berangan..hahah..


kepada sesiapa yang seangkatan dengan saya, marikah sama2 kita berdoa agar kita berjaya dalam apa jua kerja..

ayuh kita menang..!!!


Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
cikshidi
AUTHOR
December 30, 2011 at 4:53 PM delete

slmt taon br!!!..taon nih azam sy utk jd lbh matang dan.................

Reply
avatar
clonboys
AUTHOR
December 30, 2011 at 10:51 PM delete

selamat tahun baru!! salam singgah!! :)

Reply
avatar
cikshidi
AUTHOR
January 3, 2012 at 6:09 PM delete

dan gj naek cpt skit..da gtl tgn nk tuka hp..

Reply
avatar