Tuesday, December 13, 2011

Shidi Shah

MAS, Fly Me There!! CONTEST



YESSS!!!..YESS..!!!! This is exciting..!!!

Malaysia airlines anjur contest kat FB dengan hadiah dapat pergi malancong ke UK kalau pilih tempat percutian ke UK or Australia kalau pilih australia..

mudah saja, hanya like page Malaysia Airlines dan pastu klik Contest ni untuk Vote aku.

TETAPI..!!

bukan senang2 macam tu jer...orang yang nk vote kita kenalah orang yang berada di UK or Australia.
haduii..mane nk cri orang UK nk klik untuk aku..

ape2 pon, cuba nasib dulu.

minta rakan2 klik kat bawah ni untuk vote saya yer..thank you soo much.

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
Anonymous
AUTHOR
December 17, 2011 at 7:42 AM delete

brader, kau ni macampandai bercerite ke..boeh tak buat entry pasal camne takank bagi sedey pas putus.macehh

Reply
avatar