Tuesday, August 3, 2010

Shidi Shah

Tak sempat nak update blog

Dah lama tak update blog.kat dalam otak ni mcm2 bende nk tulis dalam blog ni.nk tulis pasal satay kajang yg p ramai2 2, pasal p mandi sungai kat batang kali, pasal aero game n banyak lagilah.

rase banyak bende yg bagi taw kat rakan2 kat blog nih..huhu..

ok lah nk ckp buat mase terdekat ni blog xupdate ag.mgkn dlm smngu lg baru update kaw2..

ok bz nih..tata

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
zulaikha
AUTHOR
August 3, 2010 at 4:06 AM delete

ok...

mode: patuh.=)

zulaikha's blog:
.::ZULAIKHA::.

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
August 5, 2010 at 12:15 AM delete

thanks yer zu sbb mnungu.
nk update nih..heheh..

Reply
avatar
zulaikha
AUTHOR
August 5, 2010 at 10:08 AM delete

welcome.. xpe..janji update sudeh~~

p/s: zu pun dh lme x update ni..huhu.. bz lorh..

Reply
avatar