Thursday, January 6, 2011

Shidi Shah

Tag => GiveAway EdY : AWAK BUSUK <=

aiyork.. kene tag pulak.. tp mcm conok gak dpat tag nih..hehe..
tag kali ni dari renjer.. ape2 pn thanks yer sudi tag.
tag ni ialah GiveAway dari blog The Beauty In Ugly...

nama tag awak busuk tapi haaa.. hadiahnya sebaliknya..
wangi2 ag hdiah ni..mcm da dpt bau da..hehe.
nak taw nape..haa tgok gmbr bwah ni..
 ha  amacam bes x?lau pkai ni mmg berderet la awek2 ikut kat blkang p klas..hehe..

tp ada syarat2 nya tuk dpatkn benda diatas nih..
apa kah syarat2nya? jom kita saksikan jeng3...


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"
    (letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. jadi follower blog edy

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu..

orang yg aku pilih ialah:
a) hans
b) suraya
tahniah2..hehe
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry blog edy


laa..tu je ke syrat2nya..huhu..balagak plak.

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011 

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

8 comments

Write comments
Suraya
AUTHOR
January 6, 2011 at 1:17 AM delete

huhu..terima kasih..:P

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 6, 2011 at 1:21 AM delete

welcome2..
hehe..nk bg awk wngi jer ni..

Reply
avatar
E.d.Y
AUTHOR
January 6, 2011 at 1:38 AM delete

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 6, 2011 at 3:24 AM delete

wokeh..tarak hal la..
jnji edy kne bg perfume tu..
heheh..

Reply
avatar
Afzainizam
AUTHOR
January 9, 2011 at 5:42 PM delete

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”
.

Diucapkan good luck ....GiveAway Edy... Awak busuk....aku nak joint gak lahh....Tapi busuk -busuk lelaki ade gak wanita yang minat betul tak gitu....

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 10, 2011 at 2:17 AM delete

ha btol la tu..
masuk la ramai2..

Reply
avatar