Monday, June 11, 2012

Shidi Shah

German Akan Menjuarai EURO 2012


Demam bola datang lagi .... EURO 2012 yang menyaksikan perlawanan bola sepak antara negara-negara di benua Eropah. Pasukan pilihan aku untuk kali ini adalah German dari kumpulan B Walaupun agak sukap untuk melepasi peringkat kumpulan dimana dalam kumpulan B terdiri daripada Belanda, Denmark dan Portugal dimana semua pasukan ini adalah pasukan yang kuat. Namun aku percaya German akan terus ke peringkat akhir. Alasan aku kerana german mempunyai pemain yang sangat handal seperti:

Manuel Neuer - Penjaga Gol yang tangkas

Midfiled:

Mesut Ozil
Lukas Podolski
Thomas Muller
Mario Gotze

Mario Gomez - Top Striker

yang atas tu sumer favourite player ak untuk pasukan German. Nak tahu lebih lanjut pasal pasukan Jerman ni boleh tengok web kat EURO ni

Entry ini juga bersempena contest yang dianjurkan oleh blog Denaihati bagi menghangatkan lagi musim bola ni. Dulu pn ak pernah menang contest world cup 2010 yang spain menang dari blog ni. Contest beliau sgat la best.sape2 nak join jugak boleh la tengok kat blog beliau ini. Klik cini
PASUKAN YANG PASTI JUARA!!!
TENGOK LA NANTI!!!!

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
shidi shah
AUTHOR
June 12, 2012 at 12:36 PM delete

harapan la england nk menang..haha

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 17, 2012 at 5:01 AM delete

Darmawan Saputra: sepanyol akn jumpa jerman final nanti..hehe

Reply
avatar