Saturday, April 10, 2010

Shidi Shah

Hadiah Hebat (ACER ASPIRE ONE ) untuk dimenangi


Salam 1 Malaysia buat blogger semua.

Entry kali ni ak nk ckp pasal contest yg ak baru join. Mesti korang dah nampak gambar labtop acer kat atas 2 kan..lawa je kan labtop 2. Contest kali ni daripada Mr Denaihati, seorang yg top gak dlm dunia blogging nih.Tema nyer kali ni “Hidup Untuk Memberi” owh sweet btol aytnya.Disebabkan hadiahnya sangat menarik dan ada lagi hadiah tambahan tuk dimenangi, jadi ak pn rasa nk join contest nih. mane lah tahu kot2 de rezeki ak dpat labtop 2. Lupe nk gtaw, contest ni ak dijemput oleh Mr atokk. Thanks yer atok sbb ajak ak join contest nih..

Ok jom kita terjah contest ni!!

Syarat2 penyertaan:

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari http://prince-aeros.blogspot.com/

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia



(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)


jadi sama2lah kita memberi dan menerima ats apa yg org berikan.sesuailah dgn ayt dari Denaihati saya tahu contest“Hidup Untuk Memberi“ dari blog : KronologiHidupku | Si Buchuk


busuk tol si atok nih..hahah

jangan lupa referral anda adalah shidi shah


 

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

6 comments

Write comments
atokk
AUTHOR
April 10, 2010 at 9:08 AM delete

kena letak camni pada last entry
saya saya tahu contest“Hidup Untuk Memberi“ dari blog : KronologiHidupku | Si Buchuk . letak link entri aku..hehe macam yg aku wat..cuba baca semua entri aku smpi yg last.. bru betol..hehe

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 10, 2010 at 9:13 AM delete

owh... ye ek?
hehe..ok2 t ak wat

Reply
avatar
atokk
AUTHOR
April 10, 2010 at 9:49 AM delete

ckp aku busuk kenapa..hahaha

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 10, 2010 at 10:56 AM delete

sbb ko sndri ckp ko busuk.
kat blog 2.
hahah

Reply
avatar
denaihati
AUTHOR
April 10, 2010 at 11:07 AM delete

terima kasih sangat sudi join contest denaihati. blog ni dah masuk senarai peserta.

Reply
avatar