Monday, April 5, 2010

Shidi Shah

Join COntest Jom


Salam semua blogger yg singgah di blog ku yg sempoi ni. Kali ni ku mau join contest de Mr waveX.saje jer join nk merapatkan silaturahim disamping upkn traffic kat blog nih.maklumlah cini polis traffic xde, so boleh la nk langgar traffic suker2 hati jer.haha.

hadiah banyak yg ditawarkan, tapi lau boleh nk hadiah2 ni jer

hadiah kedua.nk jam tangan ni sebeb jam ak dah rosak.huhu
hadiah misteri.nk duit ni sbb skrg ngah pokai.huhu.
 Blogger dipilih secara rawak: nk topup ni sbb leh gayut lame2..hehe.

untuk mengetahui mcm mana nk join contest ni send email kat facebook ak, nnti ak berikan details nyer.

ataupun antar kat email ak  shiciro_1505@yahoo.com 

anyway lau nk join nnti kat blog 2 postkan jugak pasal referral nama ak, shidi n linkkan blog ak kat  nama ak 2.tq...


JADI APA TUNGGU LAGI, JOM KITA JOIN RAMAI2..!!!

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

13 comments

Write comments
Yuni Aisyah
AUTHOR
April 3, 2010 at 9:35 PM delete

camne nak join...???cam best je..hehe

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 3, 2010 at 9:40 PM delete

kat entry sy 2 de sy linkkan blog Mr waveX.klik jer ctu..
join la.huhu.
nk join t ckp sy referral

Reply
avatar
eYra
AUTHOR
April 4, 2010 at 12:27 AM delete

good luck...

igt u punya contest td...hehehe...nti kalau de masa ira join ira tulis shidi sbg referal ok..

tq invite me

Reply
avatar
waveX
AUTHOR
April 5, 2010 at 10:37 AM delete

jom join jom..boleh check ranking dh..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 5, 2010 at 11:44 AM delete

okeh2..
siap2kan hdiah 2 yer..
hehe

Reply
avatar
sophie
AUTHOR
April 5, 2010 at 1:05 PM delete

emm..menariknya hadiah..tengah pk nak join ke idak

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 5, 2010 at 1:15 PM delete

join la sophie...
yuran free jew..huhu..
tgok kat blog waveX..
dialah pembuat contest ni

Reply
avatar
April 5, 2010 at 1:50 PM delete

cam mana nk join nih.. dah anta kt emil..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 5, 2010 at 1:54 PM delete

okeh, nnti sy send email

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 15, 2010 at 7:38 PM delete

contest ni dah tamat..
thanks to blogger who join with me

Reply
avatar