Monday, May 31, 2010

Shidi Shah

Maaf buat rakan2 blogger

First skli ak nk mintak maaf sgat2 kat sape2 yg sblm ni bkak blog ak tp xleh nk msuk.ats sbb teknikal ak dah baiki smunya.upeyer de mslah ngn link ak mse ak nk gne widget "linkwithn".

dah lama ak xbkak blog n update blog.las ak update mgu lpas rsenyer.
rmai mmber2 ak ckp blog ak loading lame giler n mmg xlh nk view entry ak.huh sdeh lak ak ase.

ble ak cek blik blog ak mmg de mslah ngn URL sbb dlu ak main tkar2 layout.2 jdi prob 2.tp thaks lah to some of my friend kat blog nih sbb bntu ak cmne nk setelkan hal nih.

skrg bru ak tau stiap kli ak nk ltak URL blog ak kne tmbah "feeds/posts/default" kat ujung URL blog ak.mcm ni lah jdinyer

http://prince-aeros.blogspot.com/feeds/posts/default

tuk sape2 yg nk ltak link blog ak kat blog korang kn gne URL ni lah..huhu

n skli lg ak nk mintak maf sgat2 yer..hehe..
ok bye

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
~Blabberina~
AUTHOR
May 31, 2010 at 11:16 PM delete

lor,gitu la pulak..hehe..igtkan aku sorg je yg pelik xreti baca

Reply
avatar