Monday, May 24, 2010

Shidi Shah

layan citer korea series

Dalam external disk ak, ade lebih kurang 500GB muvie...huhu..byk woo..tp byk ag ak xtgok sbb mlas nk tgok.bosan gak asek tgok movie jer.skit blakang duk mghadap lbtop.

baru2 ni ak saje nk lyan citer series korea.cm rmai jer yg tgok n ckp bes.so nk tgok la pe yg bes.2 citer ak lyan. Saranghea n coffee prince








yg gmbr ats 2 cite coffee prince.kisah dia sal pmpuan 2 menyamar jadi laki.2 pn sbb trpksa n xsengaja.mula2 dia wat kontrak ngn grl tuh nk soh date ngn dia.actualy dia xtataw pn grl tuh pmpuan sbb gaya dia mcm laki.sbb nk elak dr kawen ngn plhan nnek laki tuh, diaowg blakon jdi pasangan gay.haha.bercium2 ag tu.laki tu sbnarnyer suker kat grfriend spupu dia.cun siot awek spupu dia.

dah stkat ni jer ak nk citer.nk tahu smpai hbis korang tgok la sndri yer...bes gak cite ni.klakar..

lpas hbis coffee prince ak lyan saranghea lak...
tgok citer ni bule2 klaka gler..
citer dia sal laki tu kne tduh raba bontot pmpuan tu kat dlm komuter.smpi hbs trsebar kat tnet vdeo dia kne mrah.tp sbnrnyer bkan dia yg raba.org lain.syan laki tuh smpi kne buang kerja.xpuas ati dia p cari grl tuh n diaowg pn stat date.
1 hari diaowg tlah berehem2 secara xsngaja.3-4 mgu lpas 2 grl 2 mengandung.sumer jadi gler sbb hal nih...lpas 2 korang tgok la sndr...hehe..
heroin citer ni cute gler la..huhu.rase mcm nk p korea nk jmpe dia jer.

lyan drama korea ni bosan gak sbb sumer konsep citer dia same jer.laki n pmpuan jmpe scra xsangaja, pas 2 gduh2 skit, stat kapel.ble dah stat kapel mslah kluarga lak yg xrestu.bysenya yg kali msti dari glongan kaya2 n yg pmpuan lak dari glongan byse2 jer.

ha hmpir luper lak, ak nk share lagu dari drama saranghea kat korang.comel doh lagu nih..heheh..jgn ckp geli lak.



sekian saja dari saya...
assalamualaikum...

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
aienzunnur
AUTHOR
June 2, 2010 at 10:25 PM delete

u r beautiful dah tengok?

Reply
avatar