Monday, May 24, 2010

Shidi Shah

Buffered n Metered earning naik lagi!!!


entry yg lpas ak tnjuk buff n meter earning ak yg mkin naik, entry kli ni lak ak nk tnjuk lg buff n meter earning ak naik lagi..hoho... gembiranya hatiku..!!

kali ni dpat 9 buffered earning n 7 metered earning...
dan ak percaya lpas ni buff n meter earnig akmkin naik tgi2 lg..hoho..

ni sumer hasil usaha blog ak n blog akk ak...
korang nmpak kn de 2 name kat gmbar kat ats 2..

story of love and live tu yg akk ak pnyer...
kongsi dari minda 2 yg ak punyer..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

6 comments

Write comments
~Blabberina~
AUTHOR
May 25, 2010 at 11:10 PM delete

adoii..serius aku tensen nak bukak page ni..dah lama pun stil tak loading page nih

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
May 31, 2010 at 11:07 PM delete

sori2 de kslpan tknikal skit..dah stel dah..huhu

Reply
avatar
nas
AUTHOR
June 1, 2010 at 2:26 AM delete

jeles aku....ak kompius nk bezakan antara 2 bende 2..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
June 23, 2010 at 11:20 PM delete

bleh jer.oder la nk mkn pe pn.
haha

Reply
avatar