Thursday, August 26, 2010

Shidi Shah

Bukak poser paling meriah

salam semua buat yg sudi singgah kat blog ak nih..prince-aeros..hehe.cool x nme 2.??coolll kn..haha.
ok kali nk nk citer pulak pasal bukak poser ramai2 ngn mmber2 sek lame dlu, MRSM yayasan terengganu.tempat berlansung kat shah alam kat pak cu corner.kali ni mmg bes m meriah sgat sbb rmai mmber2 dari UTHM, maktab ipoh, UTEM, UITM, geng ak dari UPM n yg ngah wat praktikan dr peneng pn trun gak.

plan nk wat tuk dak2 kat area slangor ni jer.2 pn bincang kat fb jer ari 2.tp mmg jadilah kali ni.dalam 25 orang gak yg dtng.sumer duk umah sewa mmber ak kat shah alam.sek baek ada tmpat lepak.

jom tgok gmbar ni plak..

ni pas mkn duk lpak dpan kdai rmai2 smbil wat bising..haha

pas 2 kiteowg p lepak kat plaza sentral alam.ada dak2 ni p karaoke..ada p jlan2.
sementara tgu nk main futsal kul 11 nnti..
main futsal 2 jam..kul 11 sampai kul 1
masa ni gak la ak jual kasut sala adidas ak kat mmber ak..huhu.ak jual sbb xbes pkai ksut 2.
skrg ak bli ksut yg 30 ingit jer..haha.low profile la skrg..
xpe sem dpan tgok la ak angkat kasut nike lak.


tgok  ni mmber ak penat smpi tdo merata2 da...mklumlah dtng jauh2..pas 2 main futsal lak..
ni sumer nk lek dah...xrmai mse ni sbb spruh p duk umah lain smalam..ada yg nk lek melaka..
geng ak balik UPM..

jumpa lagi..bye..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
Rizuan Ismail
AUTHOR
September 20, 2010 at 9:44 AM delete

yang tido bersepah tu x menahan..tergelak aku tgk picture tu..tkenang kembali nostalgia zaman student dulu..huhu

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
September 20, 2010 at 8:10 PM delete

2 yg bes 2..haha..
pdat ag sbnrnya tdo tu.
2 pn spruh dah bgun

Reply
avatar