Wednesday, September 1, 2010

Shidi Shah

Nak rayer dah..


rase cepat betol masa berlalu..
raya dtang lagi..

bagi ak yg duk jauh dari kampung halaman ni mmg terasa rindu sangat kat rumah bersama mak n ayah..huhu..sayu pulak..

ari jumaat ni, ak bersama geng2 sekampung dr pantai tmur balik kampung.3 buah kete gerak sama2..mlm 2 msti kne psang lagu rayer kuat2 smbil nyanyi..haha.
seronok nih balik kmpung.

dulu time matrik smingu nk blik 2 dah xpk dah sal stdy2 nih..keje mmg xwat sbb pk nk blik jer.haha..skrg dah kurang dah skit.dah berdikari dah katakan..

huh..mmg xsabar lah mau pulang ke kampung halaman di Besut, Terengganu.
mau soh mak ak masak sedap2..mau p bazar beli apa sahaja yg ada..hahaha.
kat cini nk save bajet xp bazar.ari2 mkn kat masjid jer.

ok selamat berhari rayer sumer..
doakan selamat sampi ke kampung halaman masing2..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
zulaikha
AUTHOR
September 1, 2010 at 3:53 AM delete

selamat hari raya... balik kg elok2 ye..kim salam kat mak kite.. eh, mak kite pulak... hahahhahahha...

kim salam mak family.. joke kat atas tu jgn take serious eh... :)

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
September 1, 2010 at 9:27 AM delete

haha..
ada2 jer zu nih..
ok t sy kim slam yep..

Reply
avatar