Tuesday, September 28, 2010

Shidi Shah

DiGi iPhone 4 Life



iPhone...!!!.. iPhone..!!! aarrgghh!!!..

sambil memelok bantal tido malam2 aku menyebut2 iphone..hehe.rupanya ak bermimpi dapat iphone dari contest ni. sampai aku mimpi psal iphone ni..yelah barang yang canggih lagi cantik sape xnak kn.

ok entry sebelom ni yang diminta oleh en. nuffnang telah ak wat.3 entry iaitu DiGi iPhone 4 Me, DiGi iPhone 4 Play, dan DiGi iPhone 4 Real.so ni adalah last entry yang en nuffnang minta ak postkan.

kalau aku dapat iphone itu, akan ku gunakan sebagai handphone utama aku dan handphone lama aku akan bersara di rumah bersama ibu dan ayah ku..hehe.



hanphone sekarang ni sangat penting dlam hidup.tanpa handphone ssah nk hidup woo zaman sekarang.ibarat nyawa kedua.nak ajak mmber kua?... kol atau msg saja.xperlu p jmput depan mata.boleh telepon mak ayah dikampung tuk mintak restu.bukan restu nak kawen yer.restu nk blaja.huhu..so jimat masa dah kat citu...

dulu handphone sumer besa2 n berat2.skrg kecik2 dah sume.canggih2 lak tu.handphone sekrang dah ibarat komputer kecik dah.boleh wat keje dlam tu,ada sistem GPS, msg n kol of course la ada.ha boleh simpan gambar, video, lagu lagi dalam tuh.bosan2 leh tgok n dengar.

ok lah..xnak wat pnjang2 sbb nnti pembaca aku bosan plak pace pbjang2.simple2 sukdah kn..huhu.

psal digi tuh, lau nak taw jom klik kat web bawah..

http://www.digi.com.my/iphone/index.html

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

9 comments

Write comments
darkbatman
AUTHOR
September 30, 2010 at 11:00 AM delete

makin ramai join.ahha. dpt nt share skali bro.ahahaa

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
September 30, 2010 at 11:53 PM delete

darkbatman: huhu..yakin kita mesti dpat..

tomato gurl: thanks a lot...

Reply
avatar
Redbloodsnow
AUTHOR
October 12, 2010 at 11:29 PM delete

TAK MAMPU NK BELI IPHONE...SOBSOBSOB. SAPE NK SEDERKAHKAN EK? HEHE

Reply
avatar
October 13, 2010 at 10:44 PM delete

x dapat beli, dapat mimpi pun kira ok lor..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
October 14, 2010 at 8:33 AM delete

xpe2....
lame2 nnti trun la hrga tu..heheh

Reply
avatar