Saturday, January 22, 2011

Shidi Shah

Aku Tak Suka Bila Blogger.........


Tajuk ak agak kasar kali ini..
tapi ak terpaksa cakap jugak sbb ni tuk kebaikan bersama kepada sape2 yang ada blog ni.
dan ak yakin sangat2 bukan aku sorang jer yang xsuka bende ni..

AKU TAK SUKA BILA BLOGGER TU TELAK LAGU KAT BLOG DIA 

DAN

BILA NAK KOMEN KENE TAIP VERIFICATION CODE KAT COMMENT BOX DIA.

huh bende ni melecehkan.bile lagu kuar menyerabutkan betol bunyinyer.bukan semua lagu yang korang letak kat blog tu orang suka.kadang2 nak bace entry pon jadi xseronok.

yang kat komen pulak agak melecehkan bila kene taip verification word kat comment box tuh..
kadang2 ase malas nak komen.so kpada korang yang ada verification word kat comment box tu jgn la wat cm tu.ni juga sbgai langkah penting tuk orang lain suka blog kita..

ok aku mintak maaf pada sape2 yang terasa.just nak tegor apa yang patut aje..
kalau terase mintak maaf banyak2 la yer

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

11 comments

Write comments
January 22, 2011 at 8:09 PM delete

lagu best kot..hee :)
yg kne type verification tu stuju..weee :D

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 22, 2011 at 8:15 PM delete

lau lagu xpe lg.boleh sbar la gak.
lau kene yg bes la.heheh..
ni yg verification tuh..
perhhh!!!

Reply
avatar
Misshy Innz
AUTHOR
January 22, 2011 at 8:20 PM delete

blog aku tade dua dua tuh ;p

Reply
avatar
SnowladieS
AUTHOR
January 23, 2011 at 2:04 AM delete

sy pun! tapi sy letak lagu jugak..cube tgk? :p

Reply
avatar
zulaikha
AUTHOR
January 23, 2011 at 2:26 AM delete

erkkk.. nampaknye kena buang balik la verification tu..

Reply
avatar
M Naz AR
AUTHOR
January 23, 2011 at 3:01 AM delete

mute kan je weyh. aku pon sakit ati doe bile bukak je blog, ade backgroud music, kalau music slow xpe, ni bapak kepada rock, bingit doe telinga.

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 23, 2011 at 5:42 AM delete

sape yg ade tu buang2..
lagu pn buang jauh2..hahha..

lau mute t xdgar plak lgu kat lbtop ak..haha

Reply
avatar