Monday, January 17, 2011

Shidi Shah

My First 2 Weeks as President Club


PRESIDENT...??
ni Tun Dr Mahathir
ak letak gmabr ni sbb nak gambarkan hebatnya beliau jadi president Malaysia

..ni first time aku memegang jawatan presiden.sebelom ni paling tinggi pn jadi bendahari kelab jer mase kat sekolah dulu.sekarang sejak aku naik pangkat jadi presiden ni, keyakinan diri rase lagi tinggi.fuuyooo..heheh

ak naik jadi presiden ujung2 sem lepas.mase awal2 naik xde la banyak keje sangat.cume buat meting tuk lantik ajk2 baru n bincang aktiviti untuk sem ni jer.bile dah naik sem ni  nah..amek ko berlambak keje kene wat.

disebabkan aku ni presiden so ak jugalah ketua kelas. rase agak tidak adil disini sbb ak semua yang uruskan.aktiviti kelab dan aktiviti kelas.tapi xpelah ni semua beri pengalaman pada ak dan buat aku lebih dikenali di kalangan pensyarah.up market sikit..heheh.

tugas pertama ak kene wat ialah proposal tuk lawatan course ker AIROD kat subang.ni syarikat baiki kapal terbang.2 kali proposal aku ditolak sebab ada silap sikit.huhu..p kejar sana p kejar sini baru leh setelkan.ni pn xlulus ag sbb dekan tak de p mane ntah.nak kene amek sign dia dulu.leceh tol kn.

lepas tu atas permintaan ramai dari rakan2 nak buat engineering games.lagi pin dah lame tak de engineering games.so president2 kelab lain dan MPP adakan 1 meting kat opis ak.ceewahh opis sndri tu..pdahal mcm bilik stor jer..hahahso kitwowg bincang sal aktiviti ape nak wat.ade la dlam 2 jam gak bncang.

lagi kerja aku dapat kene wat 2 lagi proposal.satu tuk wat pameran reka bentuk pesawat oleh dak2 final year dan 1 lagi proposal tuk career talk oleh alumnai.huh..tapi bukan semua la ak buat.ak cume semak2 jer apa yang patut.setiausaha dan rakan2 ada la tolong2..

sepatutnya kiteowg nak buat pertandingan glider sem ni.tapi sebab banyak sgat aktiviti dan jadual ak pun agak padat sem ni, jadi postpone to next sem.

1 jer lagi persiapan aku xwat.diner tuk tahun ni.yang tu nnti la ak setelkan kemudian..huhu..
banyak kan.

sebenarnya banyak aku nak share ngn korang pengalaman jadi presiden ni.tapi apa yang penting kita mesti suka dengan kerja apa yang kita lakukan...

hhooyyeeaahhh..!!!

cou dulu..ni pn nga wat proposal.
sempat lagi mencelah blogging..heheh..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

5 comments

Write comments
abd rahman
AUTHOR
January 17, 2011 at 10:28 AM delete

ok np kua nm ayh -_-" haha

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 18, 2011 at 3:14 AM delete

eh En Rahman coment la..hahah..

Reply
avatar
nurul aziyana
AUTHOR
January 25, 2011 at 5:07 AM delete

bz terlajok tok den nok turun kuantn jenguk husna

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 25, 2011 at 6:29 AM delete

husna rindu ko ayoh su ko?

Reply
avatar