Tuesday, March 29, 2011

Shidi Shah

Life Getting Interesting

tajuk nak bhasa inggeris jer..cakap bi pn cincai2 jer..haha..
kenapa tajuk aku macam tu?
sebenarnya aku nak cakap yang setiap hari bila dah nak ujung2 sem ni banyakla keje yang nak wat ngn asimen, kewangan, itu, ini n bla2...yang paling sakit skli asimen lah..student mmg xleh lari dari asimen yang sangat2 manyak.

so far yang aku kene hantar sebelom final exam yang ada dalam 3 minggu lagi ialah :
1. Aircraft structure - kene wat design guna software
2. Engineering design - kene wat design jugak pakai software
                                 - asimen kira2
3. lab report - 4 lab report termasuk programming. dah la 1 lab report banyak nak mampos.
4. propulsion - asimen kira2 dan group presentation.

dan of course lah yang lain2 pn ak kene prepare tuk final exam.sem ni ak tambah 2 subjek yang ak repeat dan total paper tuk final adalah 6.banyak tu..dah la straight lak tu..stiap hari ada exam.

walau keje banyak tapi ak xtahu nak wat yg mana satu.hahah..so wat releks jer la sbb mmber2 ak pn xwat ag..

kene pk pasal LI pulak sbb kene stat cari rumah sewa.ak dapat kat subang dekat ngn airport.
so lau sape2 yang tahu sal rumah sewa kat area2 subang sila lah bagi tahu ak yer.

dan ni mmg msalah nornal budak u bila dah nak ujung2 sem..ape lagi poket nga kering lah..
barang2 dapor ak dah beli dah..langkah berkjimat dgan mamasak..heheh..beli telor, kicap....bla2... beras dah ada...bawak dari rumah..

dah ini semua sebenarnya perkara2 yang manarik berlaku dalam hidup kita sebab hal2 macam ni lah yang wat diri bermotivasi dan melatih mental untuk menghadapi sebarang cabaran.kalau xleh nk lepas masa;lah ni, mcm mana nak hadapi alam selepas belajar..bak kata orang "train mind"

sebok2 pon petang2 sempat jugak main futsal..itu wajib sebab bes wo dpt sepak bola dalam gol...agpon leh hilangkan stress..mmber2 ak pon lau xde ak xsrnok main ftsal..hahha..kerek giler..

ok gua cow dulu..sleeping time..wasalam..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
March 30, 2011 at 6:20 AM delete

gambate pres!!..ckit je lg..u can do it..

Reply
avatar