Thursday, June 23, 2011

Shidi Shah

Adakah Minyak Rambut Elite Sudah TIdak Dijual???


sejak duk subang ni, ak cari minyak rambut ni sebab minyak rambut ak dah habis.mmg dari dulu lg ak pakai minyak rambut ni, lau tuka brand lain, ak jadi pening pale.

ak cari kat kedai2 runcit, kat market, 7e,guardian n banyak kedai lagi lah.tapi xjumpa pon yang cream mcm kat atas tu.gel ada lah..

so adakah minyak rambut ni dah tak dijual di malaysia?

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :