Friday, July 29, 2011

Shidi Shah

Habis Praktikal,di belanja McD, dapat ofer keje, kemaskn umah..nak balik kg..!!!



haishhhhhhhhh...... tamat sudah latihan industri ak kat company Tun Dr Mahathir ni.Selama 3 bulan ak training kat citu terasa macam cepat pulak.baru nak rapat2 ngn orang kat citu. First day masuk ofis senyap jer..baik jer.. hari last keje mesra dengan semua orang. Sampai ada engineer belanja ak makan McD lagi tuk lunch.
sempena hari last ak n member ak kerja kat citu.kita buat baik ngn orang, orang buat la baik dengan kita. lagi pun sehari sebelom tu ak belanja diaorang pizza.sbgai tnda trima kasih sebab byk bantu ak.

Brader technician pulak belanja ak sup ekor sedap betol la..lepas tu petang tu nak balik salam ngn semua orang siap pelok2 lagi..hahah.ngn laki jer eh..

lepas keje diaorang ajak minum2 kat mamak.layan saja.borak punya borak sampai nak dekat pukul 7.mintak kontak number semua salam2 pastu balik....sedih pulak sebab lepas ni da xjumpa diaorang.ades..tacing tol la..

balik rumah....perhhh..rasa lega sbb cuti ada sebulan lagi.dapat puasa kat rumah pulak tu.hari last ni kua ngn member2 lepak2.member yang dah keje.baru lepas grad dah dpat keje.

ckp pasal keje ni, ak dapat ofer tuk keje kat tempat praktikal ak tu nanti.masa borak2 nak balik tu dia tanya bila habis blaja.ckp la setahun lagi..then nk g mana pulak lepas tu.ak pn jwab la xtaw lagi, cari keje la kot.dai pn teruis ckp, keje cini la lepas ni.dia soh kontak dia nanti..wahhh..dalam hati aku suke giler lah.. bukan senang nak masuk aviation nih nak2 bahagian design nih.gaji pulak ak tak tanya sebab segan ah nak tanya pasal gaji.ak trima je dlu sementara ada peluang ni.

ok dah habis pasal keje, pasni nk fkus kat study pulak.ak kene habiskan jugak setahun ni.kepada lec2 yang baca blog ak ni (ada ker) sila lah bagi A ea tuk stiap subjek..hahah..

rumah sewa dah kosong, tingal sikit jer lagi barang2 ak.tv, peti, dapur gas sumer member ak dah angkut balik rumah dia.


ok minggu depan ak balik kampung..naik firefly kat subang skypark khamis malam jumaat..saja nak berlagak naik flight.hahah.keje wat kpal terbang mesti la balik ngn kapal terbang..haha..

ok gua mau kemas brang2 skit..

mcm sial la..puikhhh!!!

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
cikshidi
AUTHOR
July 31, 2011 at 10:55 PM delete

congrtz dear..senanyer arituh kt da komen da..tp dier xmo publish lak..btw we r both engineer =P

Reply
avatar