Wednesday, July 27, 2011

Shidi Shah

Pakej naik aircraft Cessna 172 bersama 2 orang tersayang





Ada pakej untuk anda menerbangkan sendiri kapal terbang cessna iaitu kapal terbang kecil yang boleh memuatkan max 4 orang termasuk juruterbang.

Hanya bayar RM499 dan anda akan berpeluang untuk menjadi co-pilot cessna 172.(gambar diatas.), boleh membawa bersama 2 orang tersayang dan 1 bulan flight club membership untuk seorang.

sangat murah bukan.kalau rasa nak lihat pemandangan dari udara boleh la cuba. bulan 10 ini aku akan terbang menaiki cairus iaitu kapal terbang yang lebih kurang sama jer mcm kapal terbang ni.kapal milik UPM.
study aerospace kat upm dapat naik kapal.heheh
 yang kanan tu aku..heheh..kalau korang  percaya la

apa tunggu lagi...cepat2 la tempah..keterangan lanjut lihat di cini

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
cikshidi
AUTHOR
July 27, 2011 at 6:28 PM delete

bes nyer la..klo ader org sudi nk bwk kt n..

Reply
avatar