Friday, July 15, 2011

Shidi Shah

Road Tax Superbike ku sudah di renew tanpa caj insurans


Hujung minggu ni terpaksa bangun pagi2 sebab nak re-new road tax superbike merah aku ni.heheh.
sebab hari sabtu post ofis bukak half fay jer hari sabtu.hari biasa ssah nak g wat sebab kerja...engineer biasalah..ceewahh..poyo jer.pdhal baru praktikal student.


haaa..ini la superduperbike ak yang tiap2 ari ak date.heheh.

ok kat subang ni dah lama ak duk usya2 mana ada pos ofis.pastu member ak cakap kat subang airport ada post ofis.haa..senang la camni.ingatkan nak pergi shah alam dah.sana banyak post ofis.jimat la masa dan duit minyak skit.hehe.

tapi yang bestnya roadtax ak xperlu buat insurans.haaa....bes tol.slamat duit ak.nak tahu kenapa?

sebab roadtax sebelom ni cuma 6 bulan saja.dan insurans sebelom ni ak buat untuk 1 tahun.jadi ada lagi 6 bulan insurans.

ini kerana moto ak atas nama abg ak.kereta dia xjelas lagi saman.so kena la jugak kat moto ak.boleh renw roadtax sampai setengah tahun saja.

ape lagi, lumba la pasni.heheh

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

5 comments

Write comments
Darkbatman
AUTHOR
July 15, 2011 at 10:19 PM delete

senang hati kan bile road tax dh jelassss.. kehkehkeh

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
July 15, 2011 at 10:31 PM delete

senang hti teramat sgat..heheh

Reply
avatar
muhd muallim
AUTHOR
May 24, 2012 at 10:44 PM delete

assalam...sya cdg nk bli superbike...nk tnya skit...harga road tax dn hrga insurans superbike brpa?? hehe

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
May 29, 2012 at 10:49 AM delete

aaaa... lbh kurang mcm harga moto sy je kot..hehe

Reply
avatar