Saturday, July 16, 2011

Shidi Shah

Bakal Meninggalkan Alam Pekerjaan Buat Sementara



sedih pon ada...suka pon ada...tak tahu yang mana lagi banyak...ada lagi 2 minggu untuk bekerja as 'engineer sementara" wahh..hebat lak rasa..heheh

sebenarnya sekarang ni ak tengah praktikal..sepatutnya sudah habis untuk 10 minggu tapi atas nasihat pensyarah ak extand praktikal untuk 2 minggu lagi kasi genap sampai hujung bulan ni.lagipon dapat elaun yang agak banyak jugak bagi student praktikal.RM500 tu dikira banyak la tu.kn?hehe.

lagipon praktikal kat citu bes gak. EUROALA IND SDN BHD. sebuah company baru di malaysia yang satu2nya company menufacturing aircraft di malaysia.ini syarikat Tun Dr Mahathir taw.bangga ak dapat kerja under syarikat dia.

kerja ak kat citu pon sangat banyak.leh katakan semua drawing ak yang sediakan.nak kata senang ak buat kerja2 engineer.kerja bos ak.ngee..

mungkin tahun depan ak kembali lagi kat company ni sebab peluang untuk ak kerja kat citu ada dalam 80% jugak.ak pon dah tahu banyak n banyak kerja ak dah buat untuk company tu.staf2 kat citu pon soh ak hantar resume nanti.

so lepas ni ada setahun lagi untuk habiskan degree.kne fokus kat belajar pulak.dan final year projek..final year projek pon ak buat research tuk aircraft kat euroala ni..senang la nanti semua kemudahan ada.

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
cikshidi
AUTHOR
July 17, 2011 at 5:15 PM delete

gud luck for ur las year dear..sy tgu awk ag setaon tau..

Reply
avatar
cahayabintang
AUTHOR
July 23, 2011 at 1:17 AM delete

dengar macam mengagumkan.. good-good.. marilah kite bersama menghabiskan pengajian yg tinggal setahun itu. hehe.. ;)

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
July 23, 2011 at 7:27 AM delete

hrap2 la sthun jer..xnak tambah2..
huhu

Reply
avatar