Thursday, September 15, 2011

Shidi Shah

New Season of My Study Semester

Sudah seminggu aku naik sem baru,  tapi sibuknya mcm mgu nak exam.
naik2 sem kne siapkan report, 2 3 hri nk bkk sem bru taw kene hantar first week.
ngn xsiap pe2 lagi mmg sibuk la buat.

bilik aku pulak jauh dari bilik geng2 ak.diaorang semua duk aras 4, 5, n 6.
ak sorang2 jer duk aras bawah.rumate ngn budak junior.xknal lansung.
lama2 nanti ok la kot.

1 lagi masalah.ada subjek yang xleh daftar.
web smp upm ni bengong tol. ape2 pn tunggu la minggu depan.

untuk kelab akademik ak lak, dapat beberapa lagi projek untuk sem ni.
haish..mampukan ak handle masa final year ni. boleh kot.
ak kne uruskan lawatan ke LIMA 2011 (langkawi airshow)
sebab dapat 2 sponser so 2 keje la ak kne buat.
yang lain2 kne wat bbq n games tuk junior2 bru msuk ni.
ujung sem ni kne wat gathering bersama2 alumni.
kelab jugak yg uruskan.
so my word
"BEING PRESIDENT IS NOT SOMETHING TO BE PROUD, IT SOMETHING YOU SHOULD RESPONSIBLE FOR YOUR TEAM"


and lastly final year project (FYP)
semalam dah dapat tajuk time meting fyp.
leh than gak tajuk project.mcm susah2 jer semua.
petang semalam ak sempat jumpa 2 orang pensyarah tuk tanya pasal tajuk diorang.
tuk ak pham lg pe yg pensyarah nak dari projek tu.
macam nak buat UAV (Unmanned aerial vehicle)
yang kpal terbang tanpa pilot tu
Alhamdulillah ad la gambaran sekdikit.
harap2 semua berjalan ngn lancar.

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
eVa
AUTHOR
September 15, 2011 at 10:17 PM delete

wow! baru masok.. byk betul tugasan.. xper.. diaorg dah bg kepercayaan pdh awak.. hehe.. smoga berjaya!

Reply
avatar