Thursday, May 10, 2012

Shidi Shah

Dah Nak Habis Degree dah..yaahhhuuu..!!!


Salam buat rakan2 blogger yang mesra semua..

seperti yang anda baca tajuk diatas, dengan ini saya akan menamatkan pembelajaran saya dalam bidang aerospace engineering dalam masa sebulan lebih sahaja lagi.

PERHHHHH!!!.... dah nak dapat sijil degree engineering sebijikk...!!! gua excited ang bangga gilerr!!!!


Sekarang ni aku tengah siapkan final year projek ak. fyp aku simple jer, xde nk g lab wat experiment sumer..ngadap labtop jer. main2 fb, tgok2 blog..lebih kurang macam tu la fyp aku.hahaha...


grau jer..aku buat pasal study future aircraft for green transport. ce tengok gambar ni


aku bukan design bende ni..ak study bende alah nih...

sekarang ni sikit jer lagi nak siap.. nasib baik supervisor banyak tolong...untung2..hehe

ttup kes FYP, masuk pasal plan habis blaja pulak..
CUP2!!... semalam aku dapat kol untuk interview..
Perh lagi2 la excited giler..
Interview untuk jawatan projek engineer kat bangi.dekat sangat dah ngn ak kat upm ni.
 so untuk interview ni xde test2 power dah..nak buat betol2 biar dapat..
nak beli kereta mewah ni ble dapat gaji..dah mcm2 berangan nak buat bile dapat gaji..hahaha


Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
kechik
AUTHOR
May 13, 2012 at 6:44 PM delete

gudluck engineer 2 be..engineer vs project engineer..sp ag hbt???..kah3..

Reply
avatar
NahDaTuLIzaH
AUTHOR
June 5, 2012 at 8:35 AM delete

student engineering from UPM? i was graduated from UPM as well... :)
good luck for the interview...

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 6, 2012 at 11:03 AM delete

owh... guess u r my senior..hehe
ok thanks..

Reply
avatar