Friday, June 22, 2012

Shidi Shah

I'm Mechanical Engineer Now

Alhamdulillah... akhirnya dapat jugak kerja. Dah 5 kali aku pergi interview dan sangkut jugak keje engineer. hoho... Hati gumbira tak terkata2...hari ini hari jumaat aku ada last paper untuk degree. sebelah petang aku pergi interview kat shah alam...dah la malam sebelom tu ak tido 1jam lebih jer study dan bola punya pasal..mengantuk dan penat giler.

Tapi alhamdulillah aku dapat kerja ni sebelom habis belajar.Aku lari bidang sikit, masuk manufacturing.

lepas ni aku jadi macam kat gambar kat bawah la..budak baru la katakan.


gaji tak seberapa sangat tapi dari xde ape2 aku terima jela buat permulaan. Fresh graduate tak boleh memilih

 ini la tempat kerja aku nanti tapi duk dalam ofis la..hehe

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechik
AUTHOR
June 22, 2012 at 6:04 PM delete

ffeeewwwiiittt..mekanikal engineer..congratulation dear..fes gj nk bj ry eh =P

Reply
avatar
aswadz
AUTHOR
June 24, 2012 at 8:10 AM delete

engineer haruslah duduk dlm office. kalo ada apa2, bagi arahan kat technician. pastu pantau je. keh3...

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 24, 2012 at 8:50 PM delete

harap2 mcm tulah..huhu

Reply
avatar