Wednesday, June 6, 2012

Shidi Shah

Kene Tindih Masa Tidur

Gambar Hiasan

Malam-malam ni rasa nak buat entry seram sikit..
Tiba2 teringat pulak masa first time kene tindih masa tidur. selalunya kalau tingal kat asrama or tempat baru mesti kene tindih. first time aku kene tindih masa kat matrik dulu. Matrik Negeri Sembilan. 

Masa tu baru jer nk tido. Baru lelap mata tiba2 badan tak boleh nk gerak n mulut tak boleh nk cakap. Aku panggil rumate ak tapi dengan suara macam orang lumpuh. Pelat dan cacat jer bunyinyer.. masa tu rumate ak terkejut dengan perangai aku sbb ingatkan ak tengah mengigau..hahaha..

Cuak woo 1st time kene tindih..lepas baca ayt kursi dalam hati baru la boleh lepas.

ha..korang pulak bile pernah kene tindih buat kali pertama?

tapi teringin jugak nk kene tindih macam dalam gambar kat bawah nih..mmg biar ditindih la kalau macam ni..hehe

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

6 comments

Write comments
Dayana
AUTHOR
June 6, 2012 at 11:23 AM delete

kemain pic last tu..tp ak x pnh kena..minta jauh

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 6, 2012 at 11:34 AM delete

try la kne tindih skali.rasa pengalaman mcm mane..hehe

Reply
avatar
DilaMilin
AUTHOR
June 6, 2012 at 12:08 PM delete

Member sy kerap kali kena tindih. Dia rasa sesak nafas dan tak boleh nak bergerak. Melainkan kalau ada org tersentuh dia baru dia akn sedar..huhu. Sy dengar je pengalaman member sy tapi sy tak pernah mengalaminya. Harap2lah jauhkan drp terjadi ye..

Reply
avatar
Cik Amal
AUTHOR
June 6, 2012 at 12:11 PM delete

ramai gak member kena tindih masa tengah tidur


ada join SAYS takk ???
SAYS tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
SENANG JER DAFTAR

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html

Reply
avatar
June 6, 2012 at 5:02 PM delete

tipu ni..mana ada hantu pandai tindih

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 6, 2012 at 7:37 PM delete

org ckp kne tindih ni sbb kita termasuk tempat dia scra xsengaja.bkn hantu yg tindih tp makhluk halus yg kita xnampak ngn mata kasar.sbb tu kne baca doa sebelom tidur

Reply
avatar