Monday, July 23, 2012

Shidi Shah

Dah Sebulan Kerja.Bes Jugak Macam2 Dapat


Masok minggu ni dah sebulan aku kerja.Kejap pulak rasa. Gambar kat atas tu la mana campany tampat aku kerja dan bende yang diaorang buat.overhead crane.sumer crane besa2 woo...berat sampai 100 tan.

keje nk ckp bes xla jgak tp boleh la slow2 blaja.budak baru la, fresh lagi dlm industri ni. tapi masuk campany ni ak dapat handset dengan no postpaid, labtop,safety boot.baju jer xdapat lagi sebab xde saiz.

nampak jer labtop burok tapi spec power woo..dah di upgrade


dapat handset ngn no postpaid DG.kreadit free la tiap2 bulan.jimat2...haha..ni untuk kol client n supplier.


safety helmet...tuk round2 dlm klang, kot2 ad besi jatuh ats pale...


ni yang latest, safety boot..nampak mcm mhal jer tp xtaw lah hrga sbnor..beso giler ngn ak...mcm brader kfc jer nampak


haaa..this is my business card..hehe

ok itu sahaja..xsempat nk update blog sekarang

selamat malam..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechik
AUTHOR
July 23, 2012 at 11:59 PM delete

*pembetolan
mcm brader mcd la bkn kepsi..kepsi mn pkai ksut..haissshhh..kate je mnat mcd..

Reply
avatar
mohd kemaman
AUTHOR
March 9, 2016 at 2:31 AM delete

Ops... brape lama bro keje kat vme?? Sempat tak setahun???

Reply
avatar
Mohd Syahidie
AUTHOR
March 9, 2016 at 6:20 AM delete

sebulan je.dpt gaji sebulan terus chow..

Reply
avatar