Monday, March 1, 2010

Shidi Shah

Cara format labtop/Instal windows

Entry ni ak nk kongsi ngn korang pasal cara nk format labtop.ak pon baru jer format labtop sebab virus dah makan sistem labtop ak. first skli korang plu ade cd windows.kat cini ak syorkan windows xp sbb dia leh support sume software n sistem dia stabil.tp up to korang lah nk pkai windows pe. Lepas 2 msuk dlm dvd room n restart labtop. Ble ngn restart dia kuar "press any key to continue" korang tkan jer kat mane2. pas 2 ikut jer arahan yg dia ckp.lau ade yg kne masukkan cd key 2 korang tgok kat blakang sarung cd yg korang bli 2.kat ctu dia de ltak cd key. lepas siap format, korang kena instal sume driver tuk labtop.driver 2 boleh dapat dalam cd yg dia bg mase korang beli labtop.lau dah ilang boleh download kat tnet.msuk jer web site jenama labtop korang contohnya lau Acer boleh pergi kat cini kalau ada sebarang pertanyaan sila komen entry ni

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :