Monday, March 1, 2010

Shidi Shah

Template Baru

Assalamualaikum buat rakan2 blogger. Disini ak nk mintak maaf sbb blog ni macam xkemas dah skrg. Entry yg pelas pn dah xde.sebenarnya ak sudah tukar template baru tuk blog ni sbb template yg lame 2 macam budak2 skit. maklumlah perangai budak2 masih ada dlm jiwa lg. jadi kat cini ak nak kongsi dengan krang serba sedikit pasal template ni. lau korang nk template yg cun2 boleh klik kat cini. kat citu korang boleh download byk template2 yg menarik. nk lagi senang korang taip ker kat google contohnya "template blog". lau korang slalu blogwalking, ade jer korang kn jmpe template blog yg cun2.korang leh cari template yg mcm 2 bile korang tgok kat bwah skli blog 2 ade dia tulis "template by" atau "designed by". korang leh cari kat citu template yg cantik. jadi semoga berjaya. kalau xmenjadi jgn cpat putus asa.

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :