Wednesday, December 22, 2010

Shidi Shah

Tag ~GIVE AWAY IPOD SHUFFLE dari MR COOL~


aiyork kene tag da..da lame xkene tag kat blog nih.
ape2 pn thanks to miss sery yang montel molek ni sbb tag aku..hehe grau jer yer sery.

tag ni dari En.Sejuk yang bermurah hati nak bg adiah ujung2 taun ni.thanks to him sbb ni pn 1 cara tingkatkn trafik kat blog.harap2 xde excident.

jom layan tag ni

Syarat@2 penyertaan adalah:

1. Kene jadi follower Mr Cool

2. pergi kat exchange link pastu masukkan link blogspot ( pasti nombor giliran anda)

3. klik Share button facebook ( pasti nombor giliran anda )

4. Buat entry yg menarik yg mcm aku wat ni.hehe.banner yg kat atas tu mesti
letak.kasi menarik skit.

5. tag ke 5 orang rakan2 anda.Antara yg terpilih dari blog ak ialah:


6. letak link referrer korang.maksudnya sapa yang tag korang.lau aku ni sery la referrer

7. Setelah selesai korang comment dan tinggalkan link blog yang dh buat pasal entry GA ipod shuffle ni.. (kalau ada masalah nak comment e-mail kat (mrcoolismeor[@]gmail.com

8. emailkan no giliran exchange link dan nombor korng yang dh share ( arahan 2 & 3) emailkan kat mrcoolismeor[@]gmail.com (syarat ni tak wajib buat tapi yang ada gift special pada yang bertuah)

9. Pemenang dipilih berdasarkan entry terbaik.. dan referrer terbanyak

10. siapa folower yang ke 1010 akan mendapat hadiah misteri dari Mr Cool

11. ni tuk rakyat malaysia je ea

selamat mencuba

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
aNnE
AUTHOR
December 22, 2010 at 7:11 AM delete

perghhh ipod la seh...haha

Reply
avatar
- zuriey -
AUTHOR
December 22, 2010 at 5:36 PM delete

ada gak nama saya..ok nanti saya buat

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
December 22, 2010 at 7:54 PM delete

anne:ha lau mnat join la..hehe.

zuriey: xtaw nk tag sape.hee.rzeki jgn dtlak

Reply
avatar