Monday, December 20, 2010

Shidi Shah

Orientasi Underground with Junior


gmbar kat atas tu mase awl2 sem lepas yang budak 1st year baru masuk.ni kite org pgil orientasi underground.ni tuk budak2 course ak jer.cos lain xdijemput.intake kali ni first year rmai skit dari batch2 sblom ni.

eh2.. kiteowg xde buli2 soh bogel ker mnri ker pe2 ker..xde eh..
ni saje2 nk kenal2 junior.nk merapatkn silaturahim..hahah..skema giler ayat.

benda mcm ni stiap intake baru kot kene.haa mase ni la sume budak2 baru senyap jer time kene.kena tanya baru jwab.

basic2 tanya nama, pgil pe,lepasan pe, asal mne, pointer masuk wape, n ni plig pnting.. kenapa pilih course aeroangkasa ni.. mcm2 la jwpan..
ada yg ckp minat, ada yg ckp name cm bes so amek la (same mcm jwpan aku dlu) n ada yg smbung blaja dr aeronautik utm.

bagus jugak banda ni wat kitwowg ckp mesra n kenal... selisih kat mane2 lau diaowg nmpak kteowg msti tgo n angkat tngan..haa kn bgus tu hormat senior..haha.

ni geng2 senior.
bilik sempit, p masuk berpuluh2 org..
jadi sardin la sumer..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
Cik Su
AUTHOR
December 21, 2010 at 12:23 AM delete

sanggup berhimpit tu.. bagus la dapat junior yang hormat senior

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
December 21, 2010 at 12:27 AM delete

brhimpit cm tu la bes..
heheh.

Reply
avatar