Saturday, December 11, 2010

Shidi Shah

What a Heaven at home...

hhuuhhh... nak mengeluh panjang asenya.. dah lama betol aku x update blog nih.dulu rajin jugak blogwalking.skrang bukan malas tapi tenet kat umah lambap.idea banyak ni kat kepala otak aku nih..hehe..

ok sekarang ni aku kat umah. dah 3 minggu lebih dah aku bercuti.rase releks sangat kat umah.makan sedap2.. tdo pn sedap2..hehe.. tp kadang2 boring jugak. tapi nasib baik la aku da anak sedara yang baru jer lahir.bleh la main2 ngn dia..ni si budak nya.



ni la anak sdra aku yang pertama.nama dia husna.ni blog maknya.ma aku ckp muka aku mase baby same ngn muka budak ni.haish..comelnya aku mase kecil.heheh.tapi kn mmg btol la sama.smlam ak jumpa gmbr aku mase baby dlm album lame.mmg sebijik.cume mlut ak jer kecik skit.heheh

walau aku dah lame giler xupdate blog tapi buffered earning aku ttap running..hoho..
thank u so much nuffnang.ak ase ni sebab ak join contest yang menang iphone tu kot.orang ckp lau join pe2 kat nuff dia akn suke kita n bagi buff kat kita.

oklah.. banyak nk ckp sbenarnya tapi malas nk taip..nnti la aku update yg baru yer.

tata n thanks lawat blog prince ni.keh2,...

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

7 comments

Write comments
December 11, 2010 at 9:18 PM delete

omaigoattt ! comel gileee budak kecik tu . pipi labuh ! follow u . (:

Reply
avatar
PurpleOked
AUTHOR
December 11, 2010 at 9:32 PM delete

eee bucuq2... tomeynya...

Reply
avatar
- zuriey -
AUTHOR
December 16, 2010 at 12:50 AM delete

comel2..geramnya nak cubit pipi dia

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
December 17, 2010 at 2:35 AM delete

hahah..sbar2 yer..
orang lain xleh main pp dia..
leh tgok jer kat gmbr nih..heee

bes woo main cbit2 pp dia..
comey sgat bdak ni...

Reply
avatar
January 4, 2011 at 5:59 PM delete

nak pinjam bawak balik husna leyh ke?

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
January 5, 2011 at 9:56 PM delete

mne boleh..
itu sy punya..hehe

Reply
avatar