Thursday, February 10, 2011

Shidi Shah

14 jam dalam kete buat ak demam sehari

ni nak habak kat hang2 suma pasal gua balik dari bercuti raya cina..
cuti rilek saja..duk umah tido, makan, tengok tv, lepak2 ngn mnber..
terasa sangat aman tanpa kerja2 yg banyak kat upm.

ffuuhhh..releks sgat kat umah..buku ada dlam beg wat balik..wat ckup syfat kot2 nak stdy ker..
tp jgn hrap la..seminggu la buku tu duk dlam beg..haha..

habis jer cuti seminggu maka ak pn tumpanglah kwan ak dengan kereta kancil ke kuala lumpur melalui gua musang..

sadah dijangka jalan akan jem.kali ni jem sangat terok.pukul 9 pagi bertolak n pukul 12.30 mlm baru sampai kolej.lebih kurang 14 jam la tu kn.2 kali ganda dari masa biasa ak p kl.

sampai je kolej..pappp!! pintu pagar kunci..ckp ngn pak guard nk masuk.lmbat smpi sbb jln jem.ntah nape ntah angin dia macam taik p marah ak pulak. ak dahla ngah penat.boleh pulak sakit hati.dia membebel ape ntah ak wat xtaw jer sbb pk nk masuk bilik tdo jer.dah xthan sgat pnat.

kalau ak xpnat sgat mmg ak bahan balik guard tu.mmg sangat menyakitkan hati giler.dia bg msuk tp ak wat tnjuk muka xpuas ati..mampos ko la pak guard tua..

pastu esoknya tu ak ada test patotnya,tapi kesihatan ak xbaik.ak demam sbb sgat pnat bwak kete dlam jem.pagi tu paksa diri p pusat kesihatan amek ubat n mc.

hari tu gak kerja ak as presiden pn bermula..stat dr ari ahad n smpi arini pn masih sangat sibut.meting sana, meting cini..kne uruskan mcm2 hal..kerkejar la ak ke sana cini.

oritelah..cini saja untuk masa ni..maybe esok or lusa akan di update lagi akviti yg nk share ngn korang..
saya kan putera aeros yang kongsi dari minda..keh3..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
SU yg rajin
AUTHOR
February 10, 2011 at 10:08 AM delete

aku pun pernah rasa weh dr kelantan kul 10 pg sampai kul 1 pg. station minyak mmg tak payah cakap la kan. haha. eleh suk je demam. lemh semangat la kau neh. haha

Reply
avatar
kechikshah
AUTHOR
February 10, 2011 at 11:18 AM delete

sy blk dr mlk ke kl 17 jam ilex jer..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
February 10, 2011 at 8:56 PM delete

Mak Cik SU: ko pnah rase tu ko duk tido jer..bkn drive pon..ak dmam wape jam je pon..haaa

kechikshah: yelah tu..ilek sangat la dia.."17 jam" mlaka kl..fuuyooo

Reply
avatar