Friday, February 11, 2011

Shidi Shah

Lawatan Ke AIROD TECHNO POWER

ada masa ni nk update blog kejap..
hari khamis lepas ak n de class geng wat lawatan ke Airod techno power kat subang airport.
Airod ni syarikat yang wat maintanance kapal terbang..baiki2 enjin, body kapal terbang sumer keje dia la.

tuk visit ni ak telah berjaya mendapatkan dana tuk makan.dapat makan nasi ayam ngn air soya kotak.
sumer yang pegi dalam 35 orang.kerja keras jugak ak dalam lawatan ni hanya nk dapatkan tajaan makan dari UPM.

lawatan mcm ni sbnrnya bagus tuk pelajar sbb dpt menimbulkan minat kat industri.seterusnya boleh buat kita ag semangat nak belajar.pelajar pulak boleh tahu serba sedikit pasal industri.boleh borak2 ngn orang kat citu pasal kerja diaorang.

xdapat amek gmbar banyak sgat sbb kat dalam tu dia xbg amek gmbar.sbb ni sumer private dan bwah military punya kerjasama.so agak ketat sikit.bes jugak la pegi cini sbb dpat jugak pengalaman dengan industri ni.dpt tgok part2 engine kapal terbang, helikopter.

dia pulak sediakan makan tengah hari..sedap jugak lauknya.si jejaka  berbaju kemeja kuning tu ialah saya. rasa encem pulak pkai kemeja..hahah

ok singkas saja dari saya..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
February 11, 2011 at 7:38 AM delete

encem ^_^

Reply
avatar
BeaN MorENo
AUTHOR
February 12, 2011 at 4:19 AM delete

wah macam best masuk sini

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
February 12, 2011 at 4:25 AM delete

bes la jugak..dpt tgok mcm2 kpal terbang n heli

Reply
avatar
Shisa
AUTHOR
August 15, 2011 at 5:54 AM delete

tempat kerja aku nih

Reply
avatar