Saturday, February 19, 2011

Shidi Shah

Aku dapat praktikal kat Jerman!! WOWWW!!!..


seperti post ak sebelom ni yang aku cite pasal ak pergi interview tuk praktikal kat Jerman..
chup3!!!... ak salah sorang yang terpilih..antara 12 orang yang pergi interview, 7 orang yang dapat.tahun ni agak rmai skit bnding dengan tahun lepas hanya 4 orang jer.geng aku pulak 3 orang yang dapat termasuk ak...

dapat tahu berita ni masa ak pergi kat department ade urusan kelab sikit.cup2 Dr harlisya, pensyarah yang handle praktikal ni kol ak.then ak pegi ofis dia.dia cakap ak terpilih untuk ke jerman dan 6 orang lain lagi..waaaa..
perasaan aku mase tu xtau lah cmne punya gembira...tapi dalam gembira tu rasa gemuruh n cuak pn ade jugak..
balik tu ak terus kol mak aku nak share kegembiraan ni dgan dia.sebelom ni dia pon cakap kalau dpt pluang pegi jerman, jgn lepaskan peluang ni.then ak msg akk and abg ak mintak sponser..hahaha.diaorg kene bagi jugak sikit sorang..tangungjawab tu..

then msg makwe ak lak..dia sedey sbb ak kene tngalkan dia slama 3 bulan..huhu....xpe ni berkorban tuk mase depan.

lepas dapat tahu keputusan ni, kiteorg wat meting ptng tu jugak tuk wat plan.perh..mmg banyak la preparation kene buat.kene wat pasport, cimb international akaun, tempah tiket flight n bla..bla..bla...

then kiteowg jumpa senior yang g tahun lepas..mcm2 soklan kiteowg tanya dia..haaa amek kau kene tview ngn 7 orang..

skrang ni ak tersangat2 la bz dengan macam2 event.setiap mingu ade event.sampai 6 mac ni baru la free skit..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
February 20, 2011 at 9:41 AM delete

congratz tok kali yg kedua dear..=)

Reply
avatar
ayie
AUTHOR
February 25, 2011 at 3:06 AM delete

wow..tahniah bro..keje sana..cr awek br german la camni..haha

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
September 30, 2011 at 12:38 AM delete

bestnya.....

Reply
avatar