Monday, February 14, 2011

Shidi Shah

i"m sign up churp2 via nuffnang..

pagi ni bagun dgan kemalasan yang amat sgat pergi la mandi sbb kene jumpa pegawai tuk program engineering games nnti.cup2 da smpi tmpat yang di janji dia pulak kuar.so balik kolej balik n pas kat orang terdekatnya ketas keje tu..

dan perot ku semakin lapor..ades...

pastu balik bilik tengok2 note jap sbb sok nk exam structure.tapi kemalasan pulak dtng.tgok labtop on ngn fb n blog ni trus la p mengadap labtop..terus cerah mata yang mengantok.hahaha..normal la kan.

lepas tu ak bukak nuffnang nak cek duit ade wape skrg...nak taw wape?haaa..secret!! teeeeett..haha..

then ak ternampak button churpchurp2 kat atas header nuffnang..try la klik n tanpa melengahkan masa ak sign up sbb akk ak ckp bende ni pn boleh wat duit..

duk usya punya usya lah punya usya benda ni paham la skit2..

yang stakat ni ak paham kita share link yang dia soh share n bila ada klik or sign up baru dari ak..dapat la duit kat ak..

ni share dari churp2 ak..jom la join..

1. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/churpchurp-invite

Invite friends to ChurpChurp today! 

2. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/milofuze-jampack

Are you The Pretty? The Shy? Or Mr. Ampu? Play the game and win up to RM 40k!

3. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/nestle-profilertest

How do you define 'healthy'?

4. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/hotlink-hotticketscny


Usher in your Chinese New Year with Hot Tickets and enjoy Double Prosperity!

5. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/aam

MAD - RM65 for AAM Basic Card Membership

6. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/fordfiesta


Ford Fiesta for American Idol


7. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/axepolice-mostwanted


Are YOU the 'Most Wanted?'

8. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/pizzahut-eatlaughshare


Pizza Hut Eat Laugh Share

9. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/wrigleys5gum


Chew your way to the finish line!

10. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/celcom-greatsaletokens

It's the Celcom Grrrrreaat Sale! Get your dream phones at crazy discounted rates!


11. http://www.churpchurp.com/shidishah/share/celcomeveryonesale-discounts

It's the Xpax Everyone Grand Sale! Get your new phones today! 

 

ANTARA BANYAK2 NI SILA LA PILIH SATU YER AT LEAST..HUIHU

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments