Thursday, March 10, 2011

Shidi Shah

Aku Perlu Besikap Profesional

agak lama jua ku menyepi dari blog nih..xdela senyap terus.bka jgak kdang2 tapi xupdate jer..sebab ak sangat2 la busy dengan program and study..biasalah pelajar universiti mmg bz..lec sendiri mengaku..

untuk semesta ini sudah 5 program ak berjaya handle dgan baik.antaranya:
1. Aerogame
2. lawatan ke Airod
3. Career talk
4. Engineering Games
5. Pameran reka bentuk Pesawat

dan yang akan datang dan last untuk sem ini adalah dinner untuk menyambut budak2 final year.

boleh dikatakan menjadi 1 kebanggaan yang amat sangat la dapat menguruskan event yang boleh dikatakan besar sebab berjaya menjemput naib canselor dan timb naib canselor ke program aku nih.dan juga program melibatkan seluruh fakulti.penganjur engineering games.

tetapi bukan senang nak lepas semua ini.proposal 2 3 kali kene reject.tapi nsib baik sempat hntar on time kat BHEP.penat juga naik trun dpartment n pagi2 lg kne bgun awl ke department.then kena deal lagi dengan org yang bermacam2 perangai.

pada mulanya ak angp sebagai cabaran untuk masa depan aku, tapi lama2 bila dah terasa penat sebab semuanya put on my head.boleh dikatakan semuanya perlukan tegasan dari aku.

tapi tak apa, still ak angap sebagai cabaran.ini baru wat kerja masa belajar.ntah keje nnti mcm mana la bznya bila wat kerja.macam dah ada gambaran dalam pale otak aku.

memang betol lah ckp lec aku "being a leader is not easy, not something to be proud" aku hanya berpegang pada kata2 ni je tuk teruskan usaha demi rakan2.

memang banyak sgat kesabaran aku teruji, but i just keep quiet sbb kadang2 mendiamkan diri lebih baik.

untuk yang sentiasa menyokong aku, aku ucapkan sangat2 berterima kasih.

tacing2 pulak entry aku kali ini...dah nama blog pn kongsi dari minda, aku cite jelah apa ada dlm pale otak aku ni..byk agi idea nih tp mals nak tulis..heheh..

ok lah jom layan gmbar2 aktiviti ak sem ni

ni masa pergi karnival kat miat...boring..haha..saje jlan2 je
ni lawatan ke airod kat airport subang.xleh amek gmbar kat dalam sebab dia xbg.tkut ada spy dr endon kot

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
hajar
AUTHOR
March 11, 2011 at 9:51 AM delete

yeahh ada muka aku dalam blog kau.
glamer mak lepas ni.
aku nak cakap. im glad that u u be my pres. seriously. no kaki2 bodek haa.

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
March 11, 2011 at 11:09 PM delete

laa..dah jadi mak org rupanya..hahah..
thank Pn.hajr..haha..
aku pn suka ko SU ak..

Reply
avatar
ken
AUTHOR
March 12, 2011 at 4:58 AM delete

it's always a great self-satisfaction to successfully organize an event :)

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
March 12, 2011 at 5:14 AM delete

yeah..
it is something to be proud for a great thing we do..it is not easy job to done it

Reply
avatar