Thursday, April 7, 2011

Shidi Shah

At Last, I Got Good Company


semalam dapat kol dari pensyarah yang mengatakan surat tawaran dari Euroala ind sdn bhd dah dapat. Dan aku diterima untuk menjalankan praktikal kat citu.

Thank God...gembira nak mampos rasa dihati sebab selepas apa yang ak lalui nak dapat tempat Praktikal ni punya la susah..mula2 dari Jerman then ke Eurocopter - Mycopter - aviation design centre (ADC) - dan als skli yang dah betol2 confirm sekarang ni Euroala.ak tolak tawaran ADC sebab bak kata senior, kat citu xbyk boleh blajar dan xde elaun..masuk keje pagi dan tido..kul 5 balik.bosan betol..

kat euroala ni pn ak dapat sebab masa diner minggu lepas masa borak2 ngn lec, dia tawarkan tempat li kat citu kat aku.borak punya borak mcm bes jer praktukal kat citu..then ape lg mesti la ak berminat.byk boleh blaja dan ni pn syarikat baru.maybe ak terus dpat keje kat citu nanti.lagipon boleh bantu projek design ak final year nanti.

huh...bukan senang nak dapat apa yang terbaik tuk kita..mmg byk kerisauan dlm hati ak ni..sumer mmber2 dah dapat tempat..tinggal ak jer yg tercari2..tapi last skli ak bersyukur..

walaupun some people fikir ak ni penipu..dan sangat sakit hati bila orang xboleh dgar pendapat kita.

just for now perlu siapkan asimen yang berlambak sebelom exam 2 minggu lagi..
penat jadi student ni..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

8 comments

Write comments
April 7, 2011 at 9:08 PM delete

bila shidi shah berkata tentang pratikal,sy teringat time dulu2 ketika pratikal,bapak banyak tekanan lebih2 lagi bila kena wat fuinal project

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 7, 2011 at 9:49 PM delete

owhh..
lau mcm tu sy pn bkal mnrima tknan time praktikal nnti.

Reply
avatar
kechikshah
AUTHOR
April 7, 2011 at 10:50 PM delete

congrtz awk!..do ur best k..jgn awl2 je smgt..

Reply
avatar
FreESiA
AUTHOR
April 9, 2011 at 1:33 AM delete

tahniah...boleh timba pengalaman...but make sure you can arrange your time between works and study..dont be like me,masa kena submit report mula la terkial-kial siapkan report..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 9, 2011 at 1:11 PM delete

hrap2 smuanya ok nnti..
thnks for ur advise

Reply
avatar
April 12, 2011 at 4:42 PM delete

tahniah. :D
bestnye da nak abes blaja..huhu..

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 13, 2011 at 7:03 PM delete

lom hbs ag..almost finish...
1year lg pas praktikal..
huhu

Reply
avatar