Wednesday, April 13, 2011

Shidi Shah

haaahhh..!!! Kelegaan Sementara Before Exam


thank god kelas untuk sem ni dah habis.3 tahun ak blaja di upm bakan berakhir.tinggal 1 tahun lagi baki tuk dapat ijazah sarjana muda dalam bidang aeroangkasa ni..boleh dikatakan ak sudah melepasi tahap kritikal blaja di upm sebab bak kata senior tahun 3 lah paling2 stress. ak pn mmg trasa cmtu gak.

hri ni semua asimen dah hantar. lab report yg manyak2, engineering design , presentation sumer dah habis..
huhhh..lega yg amat2 sgat.carry mark pn dah tgok dan boleh dikatakan agak ok la. kene fokus kat final pulak,

so pasni 1 week study week ni releks2 skit lepak2 ngn mmber..tp kne study gak.sem ni kne naikkn pointer ni.

so far ak berjaya handle kelab dengan baik.banyak improvement ak berjaya buat. dengan event2 yg dpt byk skongan dari kwan2 kampus. 1 cabaran buat aku.

berjaya buat 2 projek design dengan bantuan rakan2.macam dah kerja pulak rasa dapat design sesuatu benda stat dari awal smpi akhir.so far kiteorg reka jack kereta dan sayap kapal terbang. walau agak stress smpi g prerent pn lmbat.hehe..tak tido mlm wat keje last2 part.sek baik semuanya ok


ape2 pn hdup kne enjoy n releks saja...

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

3 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
April 14, 2011 at 12:14 AM delete

presiden yang hebat..gud job pres..gud luck tok final exm..do ur best..

Reply
avatar
farysa
AUTHOR
April 14, 2011 at 8:06 AM delete

good luck!
farysa baru je habes last paper td
haha
=D

Reply
avatar
Shidi Shah
AUTHOR
April 16, 2011 at 11:24 AM delete

tq kecikshah..poyo tol name..hahah..

farsya: besnyer dia dah hbs pper..ish..

Reply
avatar