Saturday, May 7, 2011

Shidi Shah

First Day Masuk Rumah Sewa

lusa, hari isnin ak dah masuk praktikal kat euroala ind sdn bhd kat kg baru subang. tapi alhamdulillah semalam baru dapat rumah sewa.huhhh..rase lega yg teramat sangat dan seronok yg teramat sgat.punya la kuat ak menjerit masa balik dalam kete sbb dah dapat rumah.rumah plak ok, ada perabot skit dan murah pulak tu.

So bayar deposit RM2k bayar cash kat agent rumah tu.punya la terkejut dia ak dpat byar terus.hahha..dia ckp pe taw..

"wah!! manyak lu punya duit..terus bayar cash harini.."

hahah..dia xtaw dlm poket sorang2 wape pluh ingit jer ade sbb nk bayar rumah ni..nak tak nak terpaksa jugak cari duit sbb dah last minit dah..yang rumah sebelom ni macam2 hal tuan rumah wat hal..leceh tol..so org cmni mlas nak layan camcel teross..belom masuk rumah dah macam2 pgai.nk naik hrga sewa la pe la.

rumah kiteowang kat subang suria..ada la dalam 15 minit ke tempat keje.

so tengah hari tadi masuk rumah kemas2 n basuh2 lantai sume ngn budak2 ni..

rumah ni ada 3 bilik dan 2 bilik air.ade master room dan dlam master room tu ada 1 bilik air.

dalam rumah tu dah di sediakan sofa, meja makan dan meja dapor.yang lain2 tu sumer bawak sendiri dari rumah..
sebab semangat dapat rumah sewa,, rajin pulak budak2 ni kemas rumah...macam nak duk lama jer kat citu.hahah.

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
May 7, 2011 at 7:11 AM delete

yg rjn kwn2 awk je..awk camera man je..haha..pmls!

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
May 7, 2011 at 7:26 AM delete

itulah gunanya saya..
heheh..

eh sy wat keje okeh..angkat2 barang sume..
lap2 meja,kusi, lantai..igt pe ha

Reply
avatar
kechikshah
AUTHOR
May 8, 2011 at 5:11 AM delete

yeaayy..awk a bkal maid sy yg berjy..

Reply
avatar
hana
AUTHOR
May 10, 2011 at 9:04 AM delete

wah..
pandai mengemas upeye laki2 ni..
leh bersihkan umah saye sekali..
hehe

Reply
avatar