Wednesday, May 4, 2011

Shidi Shah

[Muvie Review] Fast & Furious 5

Malam tadi ak pergi tengok muvie fast and furious 5 kat The Mines ngn member ak. pegi sebelom maghrib lagi tapi tiket kul 7.45 pm dah habis.ada tiket kul 10.45 jer.tu pn kat depan.kat blakang2 sume dah pnuh.

tapi sebab nak sgat tgok cite ni so layan jelah.first impression ak mengenai muvie ni.

PERHHHHHHHH!!!!!!!..PUAS HATIII BEBBBB!!!!!

2 jam lebih layan cite ni mmg berbaloi2 ah..

hahahha..jalan citenya sangat bes.effeck dia pon sangat terbaik.boleh dikatakan aksinya mmg menjadi ah. adegan2 lawak pon sangat bes.smpi bising dlm wayang org duk gelak2.

kepada yg belom tgok lagi muvie ni...ni la muvie aksi yang patut korang tengok kat wayang.

dan ingat last part muvie ni nak habis jangan keluar lagi sebab ada lagi scene lepas tu. Untuk sambungan fast and furious 6 pulak..haaaaa....

jom layan trailer ni dulu..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

8 comments

Write comments
shaffique
AUTHOR
May 4, 2011 at 9:06 PM delete

best gila ke? nak pergi tengok malam ni. dah x sabar dah ni. haha.


My latest entry : Gambar-Gambar Palsu Mayat Osama Bin Laden

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
May 4, 2011 at 9:23 PM delete

best..serius best!!

Reply
avatar
kechikshah
AUTHOR
May 5, 2011 at 12:08 AM delete

gamba dier..poyo gilerrrrrrr!..

Reply
avatar
kechikshah
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:24 AM delete

xsmpai ati nk bertrus trg..berbohong lbh baek..aah..macho gle la wak..

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
May 5, 2011 at 1:36 AM delete

tq2...jgn jeles okeh

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
May 6, 2011 at 4:13 AM delete

cpt2 la g tgok..ujung mgu ni kne bli tket awl2..hri bisa pn cpt hbs

Reply
avatar