Sunday, June 19, 2011

Shidi Shah

Samsung Galaxy S 2 dah keluar


ha..ni nak habak kat hangpa2 sumer yang handset baru untuk samsung iaitu samsung galaxy s 2 dah pon sampai di Malaysia. handset ni org ckp bes gak sbb spec dia pon ok.screen dia sangat terang. tgok kat cini spec dia.
harganya xmahal...murah saja..RM2000 saja..hehhe..ak mmg xmampu la nak beli.kalau RM800-RM900 tu boleh consider lagi..tapi niat di hati sekarang sangat2 nak beli handset baru sbb dah lama xtukar handset sejak lepas SPM 4 tahun yang lepas..lame tuu

ok pada 22 Jun hingga 26 Jun, ada pelancaran handphone ni kat Mid Valley kat Center Court.boleh tgok kat fb ni. kalau rasa nak g main2 ngn handset baru ni, boleh la.berminat angkat saja..hahah.

ingat nak g gak ngn awek ak..hehe.

handset ni kn skli pndng mcm iphone pn ade..nipis kn..

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments
kechikshah
AUTHOR
June 19, 2011 at 11:28 PM delete

jommmmm~ dtg sni amek kt sabtu nnti..nk usha henset br..kje mcm da cerah nk dpt..heee~

Reply
avatar