Tuesday, June 14, 2011

Shidi Shah

Gaya Misai Untuk Lelaki

Ni nak cite sal misai sikit bagi kaum lelaki. Misai ni aset penting gak bagi lelaki untuk menunjukkan kemacoon..heheh.tol ker ayg ak nih?dah lama xblaja BM.

Misai ada macam2 gaya. Misai ni kene masuk jugak dgan muka seseorang tu.

kali ni ak nak wat gaya misai mcm jonny deep nih..mcm cencare jer..(taw x cencare tu ape? mcm cicak yang mkn cencalok la..hahha..xdelah..cencare tu mcm gempak gak la..sebut dlm ejaan melayu sebutannya.

meh tgok gmbr nih


amacam?bergaya kn..masuk ngn muka dia..
tp lau ltak misai tu kat muka ak hrap2 jadi lah..baru nak wat experiment ni.

sekarang ni ak ada misai n janggut..yang kat tepi2 tu xde ag..

nnti dah complete ak tunjuk la kat blog ni yer..tunggguuu.....!!hehe

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
June 15, 2011 at 12:43 AM delete

yeay..fes lg..ehemm..mntang2 ader org ckp awk hensem wat misai cam2..

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 15, 2011 at 3:05 AM delete

sape ckp..sape ckp..???huhu

Reply
avatar