Wednesday, June 8, 2011

Shidi Shah

Drama Nora Elena Menjadi Kegilaan


sekarang ni aku pasti mesti ramai yang minat cite Nora Elena ni.sampai aku sendiri pon tengok.uupss..kantoi jiwang.haha.dalam 5 orang bujang kat umh ak, ak sorang jer yg duk mengadap tv3 kul 7 setiap ari isnin smpai khamis... nak tengok drama Nora Elana punya pasal.heheh

yang ruginya ak xtgok cite ni dari awal2.adoii..rugi3...ni pon sbb ada tb kat umh.tp dah tgok last2 ni pon dah sangkut.yang bestnya pasal cite ni ak suke tgok seth n elena bersweet2 lah.hehehe.elena pon cantik gak.


si seth pulak sangat baik.sempurna betol sifatnya as husband.sangat care kat wife dia sampai kne mrah n kutuk pon sabar jer.sbb tu le elena cpt cair ngn dia.mesti rmai pmpuan yang nk laki yg mcm seth tu kn???????

ak?hahah..ak pn xmampu nk jdi baik mcm seth tu.tp cite mmg la.dlm real life ssah nk ada.
suke lah tgok bila nora elena n seth sama2..mcm bes jer.

cite ni dah nak hbs dah.tgal wape episod jer lg...
agk2nya ape la reaksi suke org bila taw elena da kne rgol sebelom ni ek?

tungguuu

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
kechikshah
AUTHOR
June 8, 2011 at 6:16 PM delete

pakweku lyn drama mlayu..haha..awk xsweet mcm hero tuh pown sy tetap suke =)

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 9, 2011 at 6:46 AM delete

eleh dia bkn lyn pn cte ni

Reply
avatar