Monday, July 25, 2011

Shidi Shah

Welcome To Universiti Putra Malaysia!!!


Malam2 macma ni rajin pulak rasa nak menulis. baru jer siapkan report praktikal untuk hantar kat engineer esok.minggu ni adalah minggu last praktikal. sepatutnya kalau ikutkan tahun2 lepas sekarang ni dah masuk sem abru dah.tapi kerajaan pulak tuka sistem baru, sem baru start bulan 9.tapi bagus jugak, blh ak rest sekejap dan puasa kat rumah.hehe.

untuk adik2 yang bakal melanjutkan pelajaran ke universiti, selamat datang ke dunia kampus..dunia yang serba bebas dan releks.hahah. kepada yang dapat masuk UPM (Universiti Putra Malaysia) kat serdang, selamat datang dari senior fakulti kejuruteraan.






ni gambar2 fakulti kejuruteraan.

tahniah sekali lagi sebab dapat masuk U.dah masuk u nanti kne pandai2 lah uruskan  sama.ni nasihat dari seorang senior.baru skrg nk mnysal.mnysal skit jer.hehe.

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

5 comments

Write comments
Akak Kopi
AUTHOR
July 25, 2011 at 12:18 PM delete

aku penah perform kat foyer engineering tu dulu time dinner kolej aku. hahaha rindu!

Reply
avatar
ReD Linda
AUTHOR
July 25, 2011 at 11:16 PM delete

hahahah..biasalah tu..dah melepas baru la nak menyesal...:D

tp seronok sgt campus life ni...rindu plak nak study

Reply
avatar
kblog
AUTHOR
July 26, 2011 at 4:26 AM delete

belajar rajin2 bro hehe lawa kampus UPM rupanya

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
July 26, 2011 at 5:38 AM delete

ad setahun lagi kat upm..huhu..
hrap2 leh wat yg trbaik

Reply
avatar
Hannah
AUTHOR
July 26, 2011 at 12:29 PM delete

insyaAllah shidi shah leh buat yg terbaik..

stay kat k10 ke? anyway... appreaciate your campus life! u'll miss it very much.. :)

Reply
avatar