Sunday, September 25, 2011

Shidi Shah

si "DIA" kini milikku selamanya


akhirnya setelah 5 tahun ak, si dia dalam gambar tersebut menjadi milik ak jua.
maksud ak handset yang dia pegang tu.,haha.
yess ak baru beli samsung galaxy ace
hohooooo
dah seminggu ak beli, skrang baru nak post sebab nak usya2 dulu ape yang best sal handset android ni.

handset jenis android ni boleh dikatakan best jugak la cuma 1 jer xbes.
bateri sangat cepat habis.
tiap2 hari kene cas.

ok ape yang best sal android ni.
screen dia cantik, shape pn cantik
boleh masuk banyak application macam i-phone

antara aplication yang ak suka;
1. facebook for android
2. dolphin brawser HD (mcm firefox)
3. google maps
4. papago x5 (GPS)
5. Tubemate (tgok utube)
6. skype

games pulak:
1. angry bird
2. racing moto
3. talking tom 2
4. fruit samurai
5. diner dash 2
6.pool
7. blow up

lau nak tengok full spec dia leh tgok kat web ni


yang ak kurang skit skrg nk taip msg.xbiasa ngn touch screen.kadang2 msg nta pe2 ak blas kat mmber2 ak.hahah

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

6 comments

Write comments
shidi shah
AUTHOR
September 26, 2011 at 5:06 AM delete

ak beli 1 jer.nak masuk kelab robocon punye pasal kne la pkai brang letronik.hahah

Reply
avatar
Aini
AUTHOR
September 30, 2011 at 7:23 AM delete

dah ushajugak ace ni.. tp tak jd beli bb tak ade 3g..hehe.. tp yg len best spec dia...

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
September 30, 2011 at 7:37 AM delete

owhh...tula xde 3g.
huhu..lau xbest skit

Reply
avatar