Thursday, January 12, 2012

Shidi Shah

Dah Dapat Baucer Buku 1Malaysia


RM200 ringgit semuanya...sikitnyer..heheh..budak2 student sekarnag dah heboh2 dapat baucer buku 1 Malaysia ni. aku pon rase nk wat entry pasal bende nih. saje cari publisiti.

ok baucer ni boleh ditebus melalui pejabat bendahari institusi pengajian masing2. Baucer ini hanya sah digunakan sehingga 31 Mac 2012.nak guna lepas tu dah xboleh dah.

Baucer ni hanya boleh digunakan di kedai2 buku yang beraftar bersama baucer buku 1 Malaysia.nak senang, time nk beli buku tu tanya la tuan punya kedai boleh guna x baucer buku ni.

semasa membeli buku, sekiranya harga barangan yang dibeli adalah kurang dari RM50, maka baki tidak dapat dipulangkan semula.so kalau nk beli buku, belilah yang lebih dari RM50 the  tanbah duit sendiri sikit.

jadi untuk student2 sekalian, selamat bersoping buku la. kalau korang pandai, jual jela baucer tu dgan harga murah skit.dapat cash.heheh

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechik
AUTHOR
January 12, 2012 at 6:18 PM delete

100 for me n..tenkiuuuuu~ nk bli stationary..novel..bla..bla..bla..

Reply
avatar
January 13, 2012 at 12:39 AM delete

nasib baik Popular ada terima baucer ni. Sah sah nanti saya nak menjoli di Popular Equine. Yeeha~

Reply
avatar