Wednesday, January 25, 2012

Shidi Shah

Google Analytic Visitor Overview

bermain2 dengan google analytic untuk dapatkan trafik lebih dari google search engine. Untuk blog aku, inilah hasilnya



yang kat atas tu data dari google analytic untuk blog ak.  ramai jugak eh yg masuk blog aku ni.tp nuffnang n churp2 ak sekarang ni xnaik2 pon. wahai nuffnang & churp2. bagila ak sedikit bonus untuk kesetiaanku.huhu

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

5 comments

Write comments
kechik
AUTHOR
January 25, 2012 at 7:41 PM delete

returning visitor tuh 70% mewakili sy..hahaha..

Reply
avatar
January 26, 2012 at 9:22 AM delete

nuffnang dan churp tu seperti menipu jer. Aku tak berharap sangatlah nak dapat $$$ dengan iklan tu. Kawan aku yang dah ratus ribu orang melawat pun kekal sama. Naik la 20-30 posen seminggu. Sebagai bloggers, motivasi aku tak terletak sudah pada nuffnang nih. Blogging untuk keseronokan sahaja lah.

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
January 26, 2012 at 5:30 PM delete

btol tu.dah brapa mgu dah earning ak xnaik2 pon.org lain pn rmai yg ckp mcm tu kat blog diaorg

Reply
avatar
January 26, 2012 at 9:08 PM delete

nampaknya diorang menipu bloggers Malaysia nih. Jom like fb page kami tahu nuffnang menipu bloggers Malaysia!

Reply
avatar