Wednesday, September 12, 2012

Shidi Shah

Banyak Pengalaman Interview Dari Pengalaman Kerja

huurrmmmmm.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (Mengeluh Panjang)

ni nak citer pasal ak cari kerja. dah banyak sangat ak pergi interview sampai dah tak terbilang dah tapi kerja xdpat2 lagi..dah dapat kerja tapi g benti pulak..menyesal pulak rasa.kadang2 rasa tak menyesal gak sbb kerja tu agak memenatkan dan gaji ciput saja.

stat lepas raya dah 3 minggu berturut2 ak pergi interview. ada yang ok dan ada yang xok sbb xprepare. ni senarai company yang ak pergi interview:

1. Genetik Technology















12. company buat plastik kat balakong..lupe nama

dalam banyak2 ni 1 jer sangkut, VME Material Handling..jawatan mechanical engineer...ak benti sebab kerja penat (kat kilang la katakan) gaji ciput xde alaun pulak tu.

resume kat jobstreet dah 500 application dah ak mintak... yang send by hand ada dalam 200.banyak duit ak habis.print, beli sampul surat, beli setem.

rasa macam banyak giler pengorbanan ak tuk cari kerja..hahah...ni sumer sbb nak beli kereta la ni..haha..
harap2 dapat la keje yang bagus untuk aku nanti




Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

4 comments

Write comments
kechik
AUTHOR
September 12, 2012 at 6:13 PM delete

*pembetolan

print sponsor by geonamics(m) sdn bhd

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
September 12, 2012 at 8:28 PM delete

yelah2...tq yer org sponser print resume..hahaha..banyak jimattt

Reply
avatar
Nora Karim
AUTHOR
September 25, 2012 at 10:16 AM delete

kena byk sabar dalam mencari kerja ni... moga Allah permudahkan segala urusan...

Reply
avatar
August 5, 2014 at 2:25 PM delete

Salam. Saya ada dapat interview di skf malaysia position service engineer, dan settle dah interview. HR dia siap cakap tunggu untuk 2nd interview. Sampai sekarang xpanggil2, dah masuk 3 minggu dah. Agak2 dapat x ye? Sebab saya confident masa interview 2. Hmm..

Reply
avatar